Medium Spirit Artist

Lorem ipsum dolor sit amet

SPirit ARt

 

Auragraph - Levenstekening

Tijdens het maken van de auragraph stem ik af op de ontvanger.  Of het nu voor een persoonlijk consult is of een levenstekening. Al heel snel komen er kleuren en vormen naar voren, die zet ik op papier zet met waterverf  en laat mijn handen hun werk doen. Zo ontstaat er een tekening voor mijn ogen.
In een persoonlijk gesprek ga ik met je over de beelden, vormen en woorden die bij me doorkomen. Het geeft inzicht in wat er diep van binnen in je leeft.
Waarom bepaalde dingen niet of wel goed zijn gegaan. Zoals je weet komt ieder mens op aarde met een bepaalde opdracht die hij of zij in dit leven te vervullen heeft. En dat laat de tekening ook (meestal) goed zien. Ik vind het altijd prettig om zo min mogelijk van iemand te weten, zodat de tekening zonder informatie van te voren, alles vertelt. Ik zou het fijn vinden als ik jouw energie mag uittekenen. Als je de tekening erna thuis ophangt op een plek waar je vaak komt, dan blijft het nog een tijdje doorwerken, en kunnen er soms dingen veranderen.
Auragraph - levenstekening
Een schildering van jouw levenspad. Hier krijg je nog meer inzicht in je persoonlijkheid. Het vertegenwoordigt, het verleden en heden. Je kunt ook een auragraph zonder reading bestellen.
De tekeningen worden gemaakt op aqurelpapier.
De maten doorsnede cirkel: klein 24,5 cm. Groot 34,5
Een voor jou gemaakte auragraph, mag je plaatsen op sociale media onder vermelding van naam en website. Silvia behoud het recht om de auragraph te publiceren, altijd met respect voor de privacy van de ontvanger
.