Medium Spirit Artist

Lorem ipsum dolor sit amet

Blog

 

Hooglander / koe 

ls je totemdier een koe i of tewel een hooglander.
Ga allereerst bij je jezelf na wat dit dier voor je betekent. Je kunt ook letterlijk zeggen: " Ik heb de koe bij de hoorns aan gepakt. Alle manen wegschoven en kijken wat mij dit te bieden heeft." Dit is één van mijn uitspraken."
Spiritueel gezien staat het voor aarde, moeder, verzorging, rijkdom van Moeder Aarde en de vruchtbaarheidscycli van Grootmoeder Maan.

Mantra
Dit is mijn mantra die ik jaren gebruik. Het brengt mij elke keer opnieuw, als ik een donkere wolk zie, in een positief licht. Door dagelijks de mantra te herhalen ga ik meer en meer, in de positiviteit zitten. De wereld rondom wordt lichter en lichter. Er verandert niets in de situatie waar in je zit, doch je hebt nu een fijner gevoel, waardoor de wereld anders voor je uit ziet.
Je kunt zelf hieronder zinnen aan toevoegen.
Ik kan het.
Ik doe het goed.
Ik ben waardevol.
Ik ben een mooi mens


SPIRIT ART
Dit heb ik persoonlijk gemeld aan Silvia.
In de reading kwam mijn moeder door via Silvia met liefdevolle opmerkingen waar ik zo blij in ben nu heb ik mijn vader en mijn moeder bij mij.
Een van de dingen die opviel was de neus die doorkwam. Mijn moederen ik hebben dezelfde neus, een haviksneus. Ik gaf elke keer, mijn moeder bos bloemen als ik op bezoek kwam. Het gaf mij een warm gevoeld, de herindering van de bloemen geven, hier kon mijn moeder van genieten. Het kijken naar buiten vanuit de keuken was voor mijn moeder een geniet moment . Ze keek naar een laantje In de keuken werken aan het eten was voor mijn moeder een dagelijks feest om te zorgen voor ons.
Een zeer emotionele boodschap die doorkwam via Silvia, mijn moeder is op een natuurlijke manier gestorven. (en niet vermoord) Dit geeft mij een rust en er viel een ballast van mij af ik voelde mij lichter en een gelukkig gevoel omarmde mij.
Er kwamen meldingen door die voor mij herkenbaar waren, mijn moeder was een sterke en liefdevolle vrouw die haar mannetje stond.
Deze diepgaande en emotionele reading is voor mij een opening om mijn levenspad samen met mijn moeder, vader in emotie beter te kunnen begrijpen.
De reading van Mijn Vader.
De reading begon met aan tafel zitten en er lag een blad op tafel dat gedraaid werd door Silvia. Op de tekening dag zij ik meteen. Dit is mijn vader!
De gelijkenis is hartverwarmend, toen ik de tekening in mij had opgenomen vielen de details op zoals het petje op mijn vaders hoofd (mijnwerkers pet) en de gereedschapskist.
Silvia begon met het doorgeven van wat mijn vader zei en de boodschappen waren zo specifiek dat ik hierdoor in emotie warm werd en het fijn vond dat mijn vader is doorgekomen, waar ik al jaren op gehoopt had.
In de dagen na de reading tot nu merk ik dat mijn vader aanwezig is en bij mij is. Ik ervaar dit als zeer prettig ik voel ook energie tintelingen bij mij als ik mij in meditatie concentreer op mijn vader.
Het geeft mij rust en energie hDe verbinding met mijn vader is een van de mooiste geschenken. Vooral mdat mijn vader op jonge leeftijd is overleden is. Ik voel de band nu heel krachtig door reading aanwezig is. Ik heb mijn vader weer bij me.
Een bijzonder dank aan Silvia dat zij haar medium gave in communicatie met mijn overleden Moeder en Vader mogelijk maakt.


Leven en dood

Juni 2020
Mijn ervaring bij de reading waar Willy mijn broer doorgekomen is via medium Silvia.
Silvia heeft vanuit haar meditatie een portret tekening gemaakt en
voor aanvang van de reading laat Silvia mij de tekening zien. Mijn reactie was direct zonder dat Silvia iets zij, hee dat is mijn broertje Willy.
In de communicatie die Silvia als medium deed kreeg zij berichten van Willy naar mij toe die positieve en warme boodschappen waren, die mij emotioneel raakten. Het was wel steeds moeilijk om te reageren via Silvia in de reactie die afgesproken was met Ja, Nee, ik weet het niet. Op een bepaald moment gingen bij mij de luikjes open in mijn hersenen vanuit het verleden de duizend en een vragen is mijn moeder vermoord door mijn broertje en zijn zelfmoordpoging die zijn hersenstam had afgebroken door de maand voorraad van mijn moeder in zicht te spuiten. Op een bepaald moment kon Silvia de positieve berichten van Willy mijn broertje in de opmerkingen die ik toch maakte in plaats van Ja, Nee en ik weet het niet de reading gestopt en kon ik vertellen wat er ooit gebeurd was met mijn moeder en de verdenking naar mijn broertje.
Nu pas kan ik verwerken wat er in verleden is gebeurt.
Mijn ervaring bij de reading waar mijn Tante lies (zus van mijn vader) is doorgekomen.
De tekening die Silvia gemaakt had, kon ik ook spontaan reageren.” Dat is Tante Lies zus van mijn vader.
Tante Lies en mijn oom Ton waren in mijn ogen de vrolijkste en hartelijkste verliefde mensen die ik in mijn herinnering heb.
De lieve boodschappen die via Silvia binnen kwamen geven mijn hartje warmte en ik kan het nu plaatsen dat liefde een groot goed is in je leven dat je kunt delen met de inhoud van levensgeluk en geen angst hebben dat je je leven gaat verliezen en je geliefde.
Nu kan ik de readings beter begrijpen dat de boodschappen die via Silvia doorkwamen gericht waren naar mij als waarschuwing om me niet zelf te doden maar de natuurlijk dood is ergens vastgelegd.

 

Thuiskomen in je eigen wereld
Om weer bij je ware bron te komen, ga je bij jezelf na, wie je bent, wat je kwaliteiten zijn. (je vergeten droom)
Creativiteit is een hele goede manier om vastzittende patronen los te laten en nieuwe ideeën toe te passen. Op een vriendelijke speelse manier maak je contact met jezelf. Ieder mens heeft van nature zijn eigen wijsheid. Om weer bij je ware bron te komen, ga je bij jezelf na, wie je bent, wat je kwaliteiten zijn. (je vergeten droom) Hiermee ga je op een creatieve speelse manier aan de slag. Door middel van verbeelding, schilderen, boetseren, tekenen, schrijven en klank. Je hoeft geen speciale talenten te bezitten. Zo verken je je eigen terrein en vergroot je je zelfvertrouwen en je neemt meer zelfverantwoordelijkheden over je eigen leven.
Hoe gaan we dit doen!
Door openheid, onbevangenheid, vrolijkheid, licht provocerend en inspirerend. Zonder oordelen het de ruimte te geven. Met respect en warme betrokkenheid. Je ordent je gevoelens en gedachtes. Niet alleen door praten en denken, maar ook door doen en ervaren. Zo zet je je gevoelens in beweging.
Dit is de sleutel naar ongekende mogelijkheden. Meer zelfvertrouwen * ontspanning * rust * spontaniteit * levensenergie * kracht * relaties * succes * genieten * passie in je werk * vrije tijd * eigenwaarde.
In dit proces begeleid ik, als coach, ondersteunend, aanmoedigend en geïnspireerd met jouw kwaliteiten als uitgangspunt. Durf je grenzen aan te geven, leer van ervaringen, krijg inzicht in blokkades/terugkerende patronen in je leven.
Een mens is gemaakt om te genieten van het leven en zo zijn ervaringen op te doen.

Hazellaar
Er stonden veel struiken in de tuin, die mijn vader in de afgelopen 15 jaar had neergezet.
Het liefst had ik ze allemaal mee genomen.
Er was één speciale bij.
De hazelaar.
Mijn vader zei, je kunt die struik niet verplanten, hij gaat dood als je dat doet.
Zo eigenwijs als ik was, haalde ik de struik uit de grond en plantte hem bij mijn nieuwe huis.
In die tijd lagen mijn vader en ik niet goed bij elkaar.
De lente brak aan, geen nieuwe knoppen, de zomer verscheen.
De struik leek te verdorren.
Er zat geen groen meer aan, hoewel ik er veel aandacht aan schonk.
Ik begon in te zien, dat mijn vader gelijk had.
Dit alles vertelde ik hem, dat ik zo eigenwijs was en hem niet wou geloven.
Weet je wat er gebeurde, de hazelaar begon te groeien.
De knoppen die er waren kwamen te voorschijn.
Dit noem ik liefde.
Nu zes jaar later, het zal mij altijd bij blijven.
Het is een herinnering tussen mijn vader en mij.
Silvia Derks Mijn doel is mijn weg
Ik kan niet meer terug. Mijn verleden heeft te lang op mijn rug gezeten. Ik wil verder naar de toekomst. Licht aan de horizon. Licht dat mij doet verwarmen. Waar pretlichtjes mijn je ogen verschijnen. Ik kan niet meer terug. Mijn verleden heeft te lang op mijn rug gezeten. Ik wil verder naar de toekomst.
Licht aan de horizon. Licht dat mij doet verwarmen. Waar pretlichtjes in mijn ogen verschijnen.
Eindelijk is er licht in de duisternis. Hoe heeft alles kunnen gebeuren, waar je geen toestemming voor hebt gegeven. Nu is mijn eigen wil terug gekeerd naar mijn eigen bron. Vruchtbare bron die nu te kennen geeft :”Maak gebruik van mij. Ik ben je vlam, je vuur, je licht. Power, zacht en stevig. Die je hartje verwarmt.”
Mijn eigen huis, met verschillende kamers, die schoon en verzorgd en opgeruimd zijn. Wat voelt dit heerlijk aan. Zuiver schoon licht. Ik werk met transformatie en laat het licht schijnen op wat hetgene is wat ik wil bereiken. Mijn weg is verlicht en de wanden stralen licht uit. Als ik weer een keer verdwaal, beland ik in de koelcel en dan weet je, dat je niet goed zit.
Warmte levert mij creativiteit op in mijn geest, waardoor mijn lichaam ontspant. De rust en leegte die gevuld is met warmte, licht en vreugde. Waardoor het zichtbaar wordt voor de buitenwereld, die mee mag genieten van de vreugde die ik voel in mijn hart.
Mijn weg, mijn doel, mijn leven.
Ik heb geen keuze, dan mijn weg te volgen.
Het verwarmt mijn hart.
Het verwarmt mijn persoonlijkheid.
Mijn doel is mijn weg.

Mijn vader is supertrots
Mijn vader is 10 december 2007 overleden. Het is zo’n groot verschil hoe mijn vader nu tegen mij aan kijkt en hoe hij vroeger over mij dacht.
Het is begonnen toen ik de opleiding bij Jose Gosschalk volgde voor mediumschap. Je gaat oefenen met je medestudenten. Het contact wordt gemaakt door je energie te verhogen, zodat de energie verlaagt wordt vanuit de spirituele wereld om zo een persoon vanuit de spirituele wereld bij je laten komen.
Vandaar uit ervaar je de persoon. Je wordt als het ware deze persoon en dan ga je heldervoelen, helderzien, helderweten, helderhoren vanuit de flow. Daarbij laat je volledig de inspiratie komen en voel je vanzelf of het uit helderhoren, heldervoelen, helderzien, helderweten komt. Zodra een persoon herkend wordt, wordt er een boodschap gegeven. Dat zijn vaak de mooiste en waardevolste momenten want het geeft een enorme geruststelling voor de ontvangers wat hun geliefde overleden dierbaren hen te vertellen hebben.
Mijn vader komt regelmatig door.  Één op één gesprek. In het begin ben je heel nieuwgierig wat hij heeft te vertellen. Hij begon zijn excuus te maken over hoe hij met mij is omgegaan. Mijn vader communiceerde vaak met zijn ogen. Hij kon met zijn ogen héél veel vertellen. Die van, 'ik duld geen tegenspraak' en waardoor ik me klein voelde. Regelmatig zei hij tegen mijn moeder :’Hou maar stil.' Hij was bang dat ze teveel negativiteit overbracht op ons. Mijn vader werd ook vaak in een zwart licht gezet door mijn moeder. Mijn vader kende maar één weg: zijn waarheid. De zijwegen zag hij niet.
Toen mijn vader doorkwam voor de grote groep bij een demonstratie beleefde ik weer een heel andere kant van hem. Hij bood weer zijn excuus aan en had spijt dat hij niet méér aandacht gegeven had, hij vond het vervelend dat hij niet méér naar ons had geluisterd.
Respect voel ik nu voor hem. Hij komt toch door voor mij. Hij hoefde dit niet te doen. Ik weet dat hij zijn excuus nooit zou hebben gedaan toen hij leefde. Nu waardeer ik des te meer dat hij het doet.

 INTERVIEUW MET BLAD BEWUSTZIJNENZO
Jaargang 2 Nummer 5 bladzijde 40 2022

ALGEMENE VOORWAARDEN
Mijn doel en werkwijze Medium Silvia Derks staat voor pure kwaliteiten en zuivere doelstellingen in al haar consulten.
Mijn doelstelling is om een betrouwbare, professionele en kwalitatief zeer hoogwaardige spirituele handreiking te zijn voor mensen.
*Aansprakelijkheid Medium Silvia Derks is gevrijwaard van aanspraken door derden. Mocht je een gegronde klacht hebben, meldt dit schriftelijk per e-mail aan mij. Alle klachten worden vertrouwelijk en uiteraard serieus behandeld. Er kunnen geen rechten aan mijn spirituele- en coaching adviezen worden ontleend. Het consult impliceert paranormale en spirituele ingevingen en je verkiest zelf hoeveel waarde jij aan de gegeven inzichten en adviezen hecht en wat je ermee verkiest te doen.
*Wanneer je gebruik maakt van de persoonlijke, telefonische of e-mail consulten/diensten van Medium Silvia Derks ga je automatisch akkoord met mijn algemene voorwaarden.
* Aansprakelijkheid Medium Silvia Derks zal geen schadevergoeding uitkeren naar aanleiding van gegeven coaching adviezen of medium gesprekken. Jij blijft zoals hierboven ook beschreven staat, te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de door jou gemaakte keuze en invulling van je eigen leven.
*Voor de gegeven coaching sessies, zowel telefonisch als in praktijk is geen enkele vorm van restitutie of vergoeding mogelijk, van de door mij geleverde diensten.
*Zwijgplicht Als coach en medium heb ik een zwijgplicht en ik hecht een grote waarde aan het vertrouwen tussen jou en mij. Discretie, beroepsgeheim en zwijgplicht zijn voor mij standaard begrippen in alle contractvormen.
* Intellectuele eigendom Niets van deze site mag worden overgenomen of worden gekopieerd, zonder vooraf uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Medium Silvia Derks. Tenzij het voor jouw gemaakte auragraph, mag je het plaatsen op sociale media onder vermelding van naam en website. Silvia behoud het recht om auragraph te publiceren, altijd met respect voor de privacy van de ontvanger.
Het auteursrecht en merkrecht van deze website behoort toe aan Medium Silvia Derks op grond van Merkrecht, Auteurswet en andere intellectuele wet- en regelgeving.
*Om de buitenwereld te laten weten dat Silvia Derks de maker van het werk is (en daarmee dus ook de auteursrechthebbende) staan naam en de datum waarop je het werk gemaakt hebt vermeldt.