Demonstratie

Om de zes weken geven wij een geven demonstratie.Het leven gaat na een overlijden door! Dat bewijst mediumschap. Andere mediums van Mediumgroep zullen een privé-consult verzorgen.

Wees welkom op de deze wonderbaarlijke avond die verzorgt wordt door chairperson Gerrie Vinders. Annemarie Raaijmakers leidt deze avond in, door geïnspireerd spreken. Het is aangenaam om naar haar te luisteren.
Het licht je hart op als door een van de mediums
Christel Janssen, Corinne Vermeulen, Silvia Derks een overledene van je doorkomt. Hoe vaak hebt je niet tegen je eigen gezegd, kon ik nog maar eventjes met je praten. Voelend dat hij of zij aanwezig is.
Deze avond maakt het mogelijk. Door mee te maken, voel je de liefde op deze avond, ook al heb je geen reading ontvangen.

Meemaken is meebeleven.mediumszuidnederland26mei 

 

 

Graag laten we u ervaren dat uw overleden dierbaren dichtbij zijn. U krijgt bewijzen van uw overleden dierbaren zodat u voelt en weet dat uw dierbare er is. Zodra dat duidelijk is krijgt u een boodschap die nu van belang is voor u. Andere mediums van Mediumgroep zullen een privé-consult verzorgen.

De bijdrage is € 7,50 per persoon. U bent van harte welkom

9 April geven Franka Edith en Silvia demonstatie. Christel verzorgd deze avond. Het is een online gratis bijeennkomst.

mediumschap muziek taal van de ziel