Festival myMystical Fantasy Fair 2022vindt dit jaar niet plaats. Op dit festival geef ik de workshops: Maak je eigen healingsteen (kracht) Stenenmagie is één van de manieren om in de flow te komen. In elk steen zit oer kennis verzamelt.

Stenenmagie is één van de manieren om in de flow te komen. In elk steen zit oer kennis verzamelt. In alle culturen over de hele wereld worden stenen gebruikt voor rituelen o.a. krachtcirkels, stenencirkels. Kijk naar Stonehenge of hunebedden in Nederland. De stenen die we gebruiken zijn gevormd door de natuur. Ze liggen lekker in de hand.

(Wat je aan de buitenkant ziet is niet wat je aan de binnenkant bent) Kloof een steen doormidden en je verwondert je je eigen over de schoonheid die je ziet.

Zo is dat met ons ook. We laten niet altijd onze schoonheid van binnen zien. Rede kan zijn: Je bent te vaak gekwetst, niet met je opvoeding meegekregen.
Onder begeleiding van het medium wordt je mee genomen in een meditatie van de stenenfamilie.

Aan het einde van de workshop of op een ander tijdstip wil ik voor je de steen lezen.
De workshop duurt ongeveer 1 uur, € 10,00 p.p. Maximaal 10 personen

Daarnaast geef ik privé consulten. Tijdens het consult maak ik voor u een tekening van waterverf. Het weergeeft een persoonlijke boodschap.  Kan zijn over relatie / werk of  liefde. Daarnaast maak ik contact met overledenen om dierbaren dichter bij je te brengen.

Zaterdag workshops
Maak je eigen healing (krachtsteen)
's Morgens10.00-11.00
's Middags 14.00 – 15.00

Zondag workshops
Maak je eigen healing (krachtsteen)
's Morgens 10.00-11.00
Middags 14.00 – 13.00

https://www.mystical-fantasy-fair.com/