Spirit Art

Dit heb ik persoonlijk gemeld aan Silvia.
In de reading kwam mijn moeder door via Silvia met liefdevolle opmerkingen waar ik zo blij in ben nu heb ik mijn vader en mijn moeder bij mij.

Een van de dingen die opviel was de neus die doorkwam. Mijn moederen ik hebben dezelfde neus, een haviksneus. Ik gaf elke keer, mijn moeder bos bloemen als ik op bezoek kwam. Het gaf mij een warm gevoeld, de herindering van de bloemen geven, hier kon mijn moeder van genieten. Het kijken naar buiten vanuit de keuken was voor mijn moeder een geniet moment . Ze keek naar een laantje In de keuken werken aan het eten was voor mijn moeder een dagelijks feest om te zorgen voor ons.
Een zeer emotionele boodschap die doorkwam via Silvia, mijn moeder is op een natuurlijke manier gestorven. (en niet vermoord) Dit geeft mij een rust en er viel een ballast van mij af ik voelde mij lichter en een gelukkig gevoel omarmde mij.
Er kwamen meldingen door die voor mij herkenbaar waren, mijn moeder was een sterke en liefdevolle vrouw die haar mannetje stond.
Deze diepgaande en emotionele reading is voor mij een opening om mijn levenspad samen met mijn moeder, vader in emotie beter te kunnen begrijpen.

De reading van Mijn Vader.

De reading begon met aan tafel zitten en er lag een blad op tafel dat gedraaid werd door Silvia.  Op de tekening dag zij ik meteen. Dit is mijn vader!
De gelijkenis is hartverwarmend, toen ik de tekening in mij had opgenomen vielen de details op zoals het petje op mijn vaders hoofd (mijnwerkers pet) en de gereedschapskist.
Silvia begon met het doorgeven van wat mijn vader zei en de boodschappen waren zo specifiek dat ik hierdoor in emotie warm werd en het fijn vond dat mijn vader is doorgekomen, waar ik al jaren op gehoopt had.

In de dagen na de reading tot nu merk ik dat mijn vader aanwezig is en bij mij is. Ik ervaar dit als zeer prettig ik voel ook energie tintelingen bij mij als ik mij in meditatie concentreer op mijn vader.

Het geeft mij rust en energie hDe verbinding met mijn vader is een van de mooiste geschenken. Vooral mdat mijn vader op jonge leeftijd is overleden is. Ik voel de band nu heel krachtig door reading aanwezig is.  Ik heb mijn vader weer bij me.

Een bijzonder dank aan Silvia dat zij haar medium gave in communicatie met mijn overleden Moeder en Vader mogelijk maakt.