20 Juni 2020
Mijn ervaring bij de reading waar Willy mijn broer doorgekomen is via medium Silvia.
Silvia heeft vanuit haar meditatie een portret tekening gemaakt en 

voor aanvang van de reading laat Silvia mij de tekening zien. Mijn reactie was direct zonder dat Silvia iets zij, hee dat is mijn broertje Willy.
In de communicatie die Silvia als medium deed kreeg zij berichten van Willy naar mij toe die positieve en warme boodschappen waren, die mij emotioneel raakten. Het was wel steeds moeilijk om te reageren via Silvia in de reactie die afgesproken was met Ja, Nee, ik weet het niet. Op een bepaald moment gingen bij mij de luikjes open in mijn hersenen vanuit het verleden de duizend en een vragen is mijn moeder vermoord door mijn broertje en zijn zelfmoordpoging die zijn hersenstam had afgebroken door de maand voorraad van mijn moeder in zicht te spuiten. Op een bepaald moment kon Silvia de positieve berichten van Willy mijn broertje in de opmerkingen die ik toch maakte in plaats van Ja, Nee en ik weet het niet de reading gestopt en kon ik vertellen wat er ooit gebeurd was met mijn moeder en de verdenking naar mijn broertje.

Nu pas kan ik verwerken wat er in verleden is gebeurt.

Mijn ervaring bij de reading waar mijn Tante lies (zus van mijn vader) is doorgekomen.
De tekening die Silvia gemaakt had, kon ik ook spontaan reageren.” Dat is Tante Lies zus van mijn vader.

Tante Lies en mijn oom Ton waren in mijn ogen de vrolijkste en hartelijkste verliefde mensen die ik in mijn herinnering heb.
De lieve boodschappen die via Silvia binnen kwamen geven mijn hartje warmte en ik kan het nu plaatsen dat liefde een groot goed is in je leven dat je kunt delen met de inhoud van levensgeluk en geen angst hebben dat je je leven gaat verliezen en je geliefde.

Nu kan ik de readings beter begrijpen dat de boodschappen die via Silvia doorkwamen gericht waren naar mij als waarschuwing om me niet zelf te doden maar de natuurlijk dood is ergens vastgelegd.