Doel is mijn weg

Ik kan niet meer terug. Mijn verleden heeft te lang op mijn rug gezeten. Ik wil verder naar de toekomst. Licht aan de horizon. Licht dat mij doet verwarmen. Waar pretlichtjes mijn je ogen verschijnen. Ik kan niet meer terug. Mijn verleden heeft te lang op mijn rug gezeten. Ik wil verder naar de toekomst.

Licht aan de horizon. Licht dat mij doet verwarmen. Waar pretlichtjes in mijn ogen verschijnen. 

Eindelijk is er licht in de duisternis. Hoe heeft alles kunnen gebeuren, waar je geen toestemming voor hebt gegeven. Nu is mijn eigen wil terug gekeerd naar mijn eigen bron. Vruchtbare bron die nu te kennen geeft :”Maak gebruik van mij. Ik ben je vlam, je vuur, je licht. Power, zacht en stevig. Die je hartje verwarmt.”  
Mijn eigen huis, met verschillende kamers, die schoon en verzorgd en opgeruimd zijn. Wat voelt dit heerlijk aan. Zuiver schoon licht. Ik werk met transformatie en laat het licht schijnen op wat hetgene is wat ik wil bereiken. Mijn weg is verlicht en de wanden stralen licht uit. Als ik weer een keer verdwaal, beland ik in de koelcel en dan weet je, dat je niet goed zit.
 
Warmte levert mij creativiteit op in mijn geest, waardoor mijn lichaam ontspant. De rust en leegte die gevuld is met warmte, licht en vreugde. Waardoor het zichtbaar wordt voor de buitenwereld, die mee mag genieten van de vreugde die ik voel in mijn hart.
 
Mijn weg, mijn doel, mijn leven.
Ik heb geen keuze, dan mijn weg te volgen.
Het verwarmt mijn hart.
Het verwarmt mijn persoonlijkheid.
 
Mijn doel is mijn weg.