Mijn profiel

Silvia Derks 
Medium spirit artist
Moeder van drie kinderen 
Geboren 16-03-1958 te Zeeland
 
Opleiding Psychic art & reading Module  
                Spirit art & mediumschap bij Elisabeth Bieze
Drie jarig Academie voor  Mediumschap bij José Gosschalk
 
   Levensenergie   
   Intuïtief schilderen  
   Sjamanisme
   Jaaropleiding Theatertherapie· 
   Opleiding gevolgd bij de Kleine Tiki  Kunstzinnig Dynamisch Coach/ Counselor en Train de trainer creatief.    
 
 Mijn passie is wat mensen beweegt en dit versterken
  
Als autodidact ben ik sinds 1999 creatief met het maken van mijn schilderijen. Het gevoel zet ik neer op het doek en laat het leiden door mijn handen en breng het dan tot leven. In elk schilderij zit een nieuwe uitdaging. Ik hou van experimenteren. Hierdoor maakt het dan, dat het elke keer wonderlijk verassend is, wat er ontstaat. Al mijn schilderijen zijn met acrylverf geschilderd.
Mijn liefde voor het schilderen gaat zo ver dat ik hiervoor een opleiding als Kunstzinnig dynamisch coach/counselor ben gaan volgen.
 
Zo ook mijn interesse in de spirituelsfeer.
 
Door mijn heldervoelen/helderwetend ben ik mij verder gaan ontplooien als medium en heb een drie jarige opleiding bij Jose Gosschalk en Karel Besseling gevolgd. José is een van de drie Nederlandse docenten die als docent aan het wereldberoemde Arthur Findlay College in Stansted verbonden is en die een certificatie heeft behaald volgens de Engelse SNU-Training and Awards standaard. Dit is de enige serieuze standaard voor mediumschap die er momenteel in Europa is. Daarnaast volge ik verschillende workshops van heel bekende mediums. Su Wood, Jackie Wright, Sally Barnes en Scott Milligan
In mijn leven heb ik heel veel intuïtief aangevoeld. Mijn interesse voor het spirituele en mystiek is altijd aanwezig geweest. Vanaf 2000 is alles in stroomversnelling gekomen en volgde ik veel intuïtieve cursussen.
Leergierig als ik was ben ik me gaan verdiepen in het mediumschap en voelde ik de veel plezier tijdens de readings. Nu ben ik medium met passie en liefde voor dit vak.