Vrouwenbeeldje

De zachte stevige kracht in verbondenheid. Het is de oerkracht die mij verbindt met mijzelf en de andere vrouwen. Al dertien jaar houd ik mij bezig met het vrouw - zijn. De verloren krachten waar we niet meer van bewust waren dat we die hadden.

 De power die je met zijn allen voelt, maakt je zacht en tegelijkertijd sterk. Het delen met elkaar. Ieder in zijn eigen wijsheid. Niets moet. Je mag je je vrouw zijn vieren.

Maak je eigen vrouwenbeeldje.

Hoe zacht is je huid! Hoe stevig zijn je botten! Je lichaam heeft veel te vertellen. Hoe voel je als vrouw. Voel je verbonden met je eigen wijze vrouw en je je eigen vrouwencirkel. Welke plaats neem je in de vrouwencirkel. In hoeverre durf je plek in te nemen die voor je bestemd is. Zijn het allemaal vragen waar je een antwoord op zou willen krijgen.

Deze workshop gaat over hoe je kracht en voeding kunt ervaren in de generaties vrouwen waar je uit voortkomt en hoe je in deze rij vrouwen je eigen plek kunt innemen.

De rust vinden in contact met je lichaam, met je intuïtie en met de oermoeder in jezelf. De basis om verder te groeien naar zelfstandigheid en innerlijke kracht.

Hoe ziet jouw beeldje eruit. Klei heeft een genezende werking. Door kunstzinnig bezig zijn in en met de natuur brengt een vreugdevolle verbinding tot stand. Een effect die werking heeft op lichaam en geest. Alle elementen water, vuur, aarde en lucht zijn aanwezig. Bekend is het gebruik van klei, door de pottenbakkerij, beeldhouwers of kunstzinnig therapeut, maar vooral ook klei als spelmateriaal voor het kind. Denk ook aan gezichtsmaskers. Modderbaden. Hoe zit dat met ons? Hoe voelt klei aan. Warm koud, nat, glibberig? Hoe ga je een vorm aangeven? Mede door een fantasie geleidde meditatie ga je dit beleven, hoe dit alles aan voelt. Je hoeft geen speciale talenten te bezitten. Het is een samenspel tussen een onzichtbare kracht en de zichtbare materie. De krachten van de natuur en onze handen gaan samenwerken.

Voor wie Voor vrouwen die in contact willen komen met wie ze werkelijk zijn. Voor vrouwen die op een authentieke manier de regie in handen willen nemen. Het leven leiden dat jij graag wilt, met zelfvertrouwen en plezier. Uiteindelijk kom je bij je kern, bij wie je werkelijk bent.

De kosten voor deze workshop is 25 euro per persoon. Minimaal  2 personen. Het duurt ongeveer 2.00 -2.30
Ik verheug me erop u te zien op de workshop. De koffie of thee staat voor u klaar.