Geschreven door Super User

biesbosch

 Mijn vader is 10 december 2007 overleden. Het is zo’n groot verschil hoe mijn vader nu tegen mij aan kijkt en hoe vroeger  hij vroeger over mij dacht.

Het is begonnen toen ik de opleiding bij Jose Gosschalk volgde voor mediumschap.  Je gaat oefenen met je medestudenten. Het contact wordt gemaakt door je energie te verhogen, zodat de energie verlaagd wordt vanuit de spirituele wereld om zo een persoon vanuit de spirituele wereld bij je laten komen.
Vandaar uit ervaar je de persoon. Je wordt als het ware deze persoon en dan ga je heldervoelen, helderzien, helderweten, helderhoren vanuit de flow. Daarbij laat je volledig de inspiratie komen en voel je vanzelf helderhoren, heldervoelen  helderzien , helderweten er gebruikt dienen te worden.

Zodra een persoon herkend wordt, word er een boodschap gegeven. Dat zijn vaak de mooiste en waardevolste momenten want het geeft een enorme geruststelling voor de ontvangers wat hun geliefde overleden dierbaren hen te vertellen hebben

Mijn vader komt regelmatig door.  Een op een gesprek.  In begin ben je heel nieuwgierig wat hij heeft te vertellen. Hij begon zijn excuus te maken over hoe hij met is omgegaan. Mijn vader communiceerde vaak met zijn ogen.  Hij kon met zijn ogen heel veel vertellen. Die van , ik duld geen tegenspraak en zorgde ervoor dat je klein voelde. Regelmatig zei hij tegen mijn moeder :’Hou maar stil.” Hij was bang dat ze teveel negativiteit overbracht op ons. Mijn vader werd ook vaak in zwart licht gezet door mijn moeder. Mijn vader kende maar een weg. Zijn waarheid.  De zijwegen zag hij niet.

Toen mijn vader doorkwam voor de grote groep bij een demonstratie beleefde ik weer een heel andere kant van hem. Hij bood weer zijn excuus aan en had spijt dat hij  niet meer aandacht gegeven had. Vervelend dat hij niet naar ons had geluisterd.

Respect voelde ik voor hem. Hij komt toch door voor mij. Hij hoefde dit niet te doen. Ik weet dat hij zijn excuus nooit zou hebben gedaan toen hij leefde. Nu waardeer ik des te meer dat hij het doet.

Hij komt nu heel vaak door bij een oefensessie. Elke keer laat hij zich van de ander kant zien als ze met bewijzen aankomen als hij door komt. De ene keer met de pet. Andere keer met zijn boerenbedrijf. Dan met boek of een puzzelboek. Wat weet mijn vader mij elke keer verrassen. Geweldig

Mijn hart wordt warm als terug denk aan al die readings die heb mogen ontvangen. De verandering die in plaats vond tijdens de reading.

Dit is ook de rede waarom ik voor mediumschap heb gekozen.  Een ander hetzelfde gevoel mogen geven tijdens de reading, de warmte, een glimlach op je gezicht, innerlijk vreugde.