Persoonlijk/Privé consult

Hoe gaat dit te werk: 
Allereerst ga ik een onderscheid maken tussen een persoonlijk reading of contact met een overledenpersonen. Het kan ook allebei.

Persoonlijk reading.
Als je persoonlijk contact wilt in verband met uw werk of een ander belangrijk vraagstuk. waar je nog niet aan gedacht heeft, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn om tot bepaalde inzichten te komen, waar ik je verdermee  kan helpen. Je krijgt een ander overzicht van  je jezelf, wat voor je belangrijk is.  Ten tweede wil ik ook zeggen. Alles wat in deze kamer besproken wordt, blijft tussen vier muren. Uw privacy staat voorop.


Mediamiek contact.
Hoe maak ik contact met overledenen.
Ik stem mij af op de geestenwereld. Als medium maak ik contacten met een dierbare overleden * familieleden * vrienden * kennissen.  Ik voel hun aanwezigheid en stem me dan af op de geestenwereld.
Via zintuigen komen zij door. Zij weten dan, dat ik mij open stel voor mediamiek contact. Via innerlijke zintuigen komen zij door. Zodat ik een doorgeefluik wordt. Zoals ze geleefd hebben op aarde.  Hun karakter persoonlijkheden, werk of de hobby die ze hadden. Sport of een specifieke voorval/herinneringen.  Manier van overlijden. Het is wel heel belangrijk, dat u geen informatie geeft. U hoeft alleen aan te geven als de informatie klopt met een ja of een nee. En als u het ook niet weet geef u dit ook aan. Naar aanleiding van bewijzen, weet u om wie het gaat. Het kan gebeuren dat er informatie wordt gegeven, over de overleden, wordt gegeven die de ontvanger niet weet, maar het wel na te vragen is. 
Zo weet u ook dat er leven is na de dood.  Ze zijn heel vaak bij u. Niet altijd, dan kunt u ook niet  van ze verlangen.
Datgene wat ze allemaal vertellen en de persoon die bij u is, heeft ook meestal een boodschap voor u. Een mooie boodschap die bestaat uit tips en tools die altijd heel waardevol zijn. Daarna rond ik het af, tenzij u vragen heeft. Die tijdens de reading zijn ontstaan of die u al van tevoren had.

U mag ook een foto of een speciaal voorwerp mee nemen.

Mijn werk als medium doe ik met veel liefde en plezier. Het is mijn passie en liefde voor dit vak.

Opnameapparaat. B.v. MP3 speler.
U  mag rustig het gesprek opnemen. Het is toch een hele ervaring die u heeft opgedaan.  Later, op een rustig moment, kunt u terug luisteren.  Waardoor U de beleving nog meer plek kunnen geven.