Glimlach

Het mooiste geschenk is ons glimlach.
Glimlach is de vreugde van ons hart.
Glimlach van Moeder Natuur.
Glimlach van ons ziel.

 

 

 

Een van uitspraken zijn.

We hebben allemaal het vermogen om meer te kunnen als we zelf denken.

Welkom in mijn wereld

       klaprozen Silvia Derks
   Medium
  
Moeder van drie kinderen 
  
Geboren 16-03-1958 te Zeeland
  
Drie jarige opleiding mediumschap in  Naarden  
  
Levensenergie   
  
Intuïtief schilderen  
  
Sjamanisme

   Opleiding gevolgd bij de Kleine Tiki in Antwerpen en Breda als Kunstzinnig   Dynamisch Coach/ Counselor en Train de trainer creatief.    
  Jaaropleiding Theatertherapie·
  Drie jarig Academie voor  Mediumschap bij José Gosschalk 


Mijn passie is wat mensen beweegt en dit versterken


Als autodidact ben ik sinds 1999 creatief met het maken van mijn schilderijen. Het gevoel zet ik neer op het doek en laat het leiden door mijn handen en breng het dan tot leven. In elk schilderij zit een nieuwe uitdaging. Ik hou van experimenteren. Hierdoor maakt het dan, dat het elke keer wonderlijk verassend is, wat er ontstaat. Al mijn schilderijen zijn met acrylverf geschilderd.
Mijn liefde voor het schilderen gaat zo ver dat ik hiervoor een opleiding als Kunstzinnig dynamisch coach/counselor ben gaan volgen.

Zo ook mijn interesse in de spirituelsfeer.

Door mijn heldervoelen/helderwetend ben ik mij verder gaan ontplooien als medium en heb een drie jarige opleiding bij Jose Gosschalk en Karel Besseling gevolgd. José is een van de drie Nederlandse docenten die als docent aan het wereldberoemde Arthur Findlay College in Stansted verbonden is en die een certificatie heeft behaald volgens de Engelse SNU-Training and Awards standaard. Dit is de enige serieuze standaard voor mediumschap die er momenteel in Europa is. Daarnaast volge ik verschillende workshops van heel bekende mediums. Su Wood, Jackie Wright, Sally Barnes en Scott Milligan

In mijn leven heb ik heel veel intuïtief aangevoeld. Mijn interesse voor het spirituele en mystiek is altijd aanwezig

geweest. Vanaf 2000 is alles in stroomversnelling gekomen en volgde ik veel intuïtieve cursussen.
Leergierig als ik was ben ik me gaan verdiepen in het mediumschap en voelde ik de veel plezier tijdens de readings. Nu ben ik medium met passie en liefde voor dit vak.

 

Levensenergie

“Zoals er een zichtbare wereld bestaat, is er ook een onzichtbare.
Sommige mensen hebben het vermogen om die te zien, anderen het vermogen om hem te voelen.

Levensenergie stroomt door je hele lichaam. Plaatselijk kan het zijn dat het stagneert. Allereerst kun je het beste kijken, hoe je zelf kan aanmaken. Kun je het niet zelf aanvullen of weet je niet hoe dit moet. Dan is dit duidelijk een boodschap voor je. Allereerst hoe kan je dit zelf aanvullen. Weet je niet hoe je eigen energie het best aan kunt vullen? Dan wordt de tijd dat je er in gaat verdiepen.

Het is een universeel gegeven, dat je wordt bloot gesteld wordt door negatieve energie. Het kan al zijn dat het je als kind niet hebt geleerd is, hoe je zelf levensenergie aan kunt maken.

Levensenergie komt vrij door dingen te doen die je vreugde geven. Voor iedereen is dit verschillend. Een paar voorbeelden; naar een bloem kijken of een schilderij maken. Het stroomt door je hele lichaam en vult elk cel. Zou er één cel donker zijn door minder prettige ervaringen die je hebt beleefd als kind/ volwassen. Door je gedachte over vreugde te laten gaan wordt dit celletje aangeraakt en wordt het lichter. Op den duur als je dit vaak doet, verdwijnt het donkere gedeelte. Er stroomt nu vreugde in deze cel, je lichaam wordt gezonder. Problemen wegen niet meer zo zwaar. Je krijgt een ander kijk op het leven en gaat terug naar je natuurlijk staat van wie je bent.

Er zijn twee manieren om levensvreugde aan te vullen.

Handoplegging Als je niet in staat bent om zelf levensenergie aan te vullen, kan dit een ander doen, die heel goed is in het doorgeven van energie. De handen van die persoon worden heel warm, tintelen als die boven het lichaam wordt gehouden. Deze warmte gaat rechtstreeks naar de ander jou toe en zoekt het zwakste schakel in je lichaam op en vult deze met levensenergie. Door dit regelmatig te doen en je laten begeleiden( kunstzinnig dynamisch coachen) in waar het probleem zit, ben je in staat om zelfstandig levensenergie aan te maken.

Wanneer je zelf gelukkig bent, ben je in staat om het door te geven.

Gratis Oefenconsulten

Ik volg een opleiding aan de Academie voor Mediumschap in Naarden. De Engelse Spiritualists National Union Training and Awards-Certificaten zijn de norm voor de opleiding. Dit is een professionele opleiding. In September 2016 start ik met het 3e jaar en de examens zijn in juni of september 2017. Om aan het vereiste examen niveau te kunnen voldoen, wil ik zoveel mogelijk oefenconsulten/examentraining doen. Tijdens het consult maak ik 2 contacten met overledenen, totaal ongeveer 30min. en ongeveer 15 min. voor vragen over de contacten en/of andere vragen die spelen, die ik via psychic mediumschap/aurareaden beantwoord. De bedoeling is dat je vooraf of tijdens het consult geen informatie geeft. Na afloop van het consult vul je een evaluatieformulier in. Dat is bestemd voor de opleiding. Op het formulier staan geen privégegevens

Meer artikelen...